Transport

Produsele comandate pe magazinul on-line www.mdhgrup.ro se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea și termenul de livrare specific site-ului la momentul efectuării comenzii.

Transportul produselor este asigurat prin serviciul de curierat rapid Urgent Courier, FAN Courier sau alt curier agreat.

Pentru produsele la care transportul nu este gratuit, valoarea acestuia este compusă din tariful de bază ( acelaşi pentru orice localitate din reţeaua de bază a curierului) şi tariful calculat in functie de numărul de kilometri suplimentari faţă de cea mai apropiată locaţie din reţeaua de bază.  De asemenea, valoarea transportului este proportionala cu greutatea coletului.

Pentru a vedea dacă locaţia dumneavoastra se află în reţeaua curierului, accesaţi linkul http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/ şi introduceţi judetul şi localitatea de destinaţie. Dacă în dreptul localităţii dumneavoastră este cifra (0), locaţia dumneavoastră se află în reţeaua transportatorului. Dacă cifra este diferită de zero atunci ea reprezintă numărul de kilometri suplimentari taxati pentru transport în plus faţă de tariful normal aferent locaţiilor din reţeaua de bază a curierului. Clientul poate opta de asemenea pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu al curierului , caz în care nu mai plăteşte taxa pentru kilometri suplimentari.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată pe comandă, curierul îl va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Programul de livrare este zilnic între 10:00 – 18:00 iar sâmbata între orele 10:00 – 14.00. Dacă în termen de 10 zile nu are loc livrarea, coletul va fi returnat către noi , urmând să anulăm comanda. Din acest moment clientul respectiv mai poate lansa altă comandă doar după achitarea cheltuielilor de livrare ale comenzii returnate.

Dacă termenul de livrare nu poate fi respectat, clientul va fi contactat din nou pentru a fi informat, urmând ca livrarea comenzii să fie făcută doar după acceptarea noului termen de livrare. În caz contrar comanda va fi anulată.

Toate produsele sunt expediate împreuna cu factura fiscală şi certificatul de garanţie. Proprietatea asupra mărfurilor se consideră transferată din momentul livrării efectuată de curier la adresa din comandă . Aceasta înseamnă semnarea documentelor de transport furnizate de curier şi efectuarea plaţii aferente facturii emise.

Eventualele probleme vizibile care apar la livrare ( cutii rupte sau desfăcute, lovituri asupra coletelor, etc.) trebuie semnalate curierului şi magazinului on-line prin mail la comenzi_online@mdhgrup.ro şi refuzată recepţia. Aceste probleme trebuie sesizate în momentul livrării, orice reclamaţie ulterioară fiind nulă , ea nefiind luată în considerare.

Marfa poate fi asigurată.Costul asigurarii produselor pe toată durata transportului este de 1{a9303593061dd716ca925869f218e5e7502115dee8b101b7d73c4363710653c1} din valoarea totală, este optională și se face doar la solicitarea clientului