Despre Noi

În anul 2003 am devenit distribuitori autorizati ai produselor Husqvarna si Jonsered. Activitatea de service pentru moferăstraie şi motounelte s-a dezvoltat într-un mod natural, alături de activitaţile de vânzare, reuşind în acest fel să asigurăm clienţilor noştri o gama completă de produse şi servicii post-vânzare.

Husqvarna Group este lider mondial în producţia de utilaje pentru domeniile forestier şi îngrijirea parcurilor şi grădinilor. Husqvarna Group a avut o cifra de afaceri pe anul 2011 de peste 3,4 miliarde Euro şi are peste 16.000 de angajati la nivel global. Primul motoferăstrău Husqvarna a fost produs în anul 1959, iar în acelaşi an, a ieşit pe poarta fabricii din Suedia şi prima maşina de tuns gazon cu motor termic pe benzină.

În Romania, produsele Husqvarna erau cunoscute dinainte de 1989. Pentru orice lucrător din domeniul forestier de la noi, să utilizeze un produs marca Husqvarna era un vis frumos. Imediat după 1990, Husqvarna a început să distribuie pe piata românescă motoferastraie (cunoscute şi sub numele popular de “drujbe”). Succesul acestor produse a fost remarcabil, cel mai vandut model pe piaţă fiind Husqvarna 262 XP, un adevarat campion de vânzări pe segmentul profesional.

Datorita calitătii deosebite a produselor sale, Husqvarna distribuie pe piaţa din România toată gama de utilaje: electrice, cu motoare în 2 timpi şi cu motoare în 4 timpi:

Ferăstraie cu lanţ electrice şi motoferăstraie (drujbe);

Motounelte pentru cosit iarba (trimmere şi motocositori);

Maşini de tuns gazonul, tractoare şi ridere pentru tuns gazonul;

Automower (roboţi pentru tuns gazonul);

Motocultoare, motoprăşitori;

Freze de zăpadă.

Alături de motouneltele Husqvarna, au fost introduse pe piata romaneasca şi celelalte mărci ale Husqvarna Group, şi anume: Jonsered, Partner, Mcculloch, Flymo.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri, oferim o gama de produse complementare, fabricate de câteva dintre cele mai importante companii de pe piaţă, cum ar fi:

Oregon (grupul Blount) – cel mai mare producător mondial de consumabile şi accesorii pentru drujbe şi motocositori: lanţuri, şine ghidaj, fire trimmy, pile rotunde şi late, dispozitive de ascuţit lanţul;

Ferarri (grupul BCS) – un important producător de motocositori şi motocultoare, din Italia;

Honda – motoare in 4 timpi, piese de schimb şi consumabile;

Briggs & Stratton – motoare in 4 timpi, piese de schimb si consumabile;

Cifarelli – atomizoare profesionale;

Verdina – maşini de tuns gazon, trimmere electrice şi motosăpători.

Prin reţeaua de peste 150 de unitati de service autorizate, distribuite în toată ţara, Husqvarna România asigură servicii profesionale de reparaţii în perioada de garantie si post-garantie. Colegii nostri sunt în măsură să răspundă cu profesionalism întrebărilor Dvs. şi, de asemenea, sunt în măsură să vă recomande cele mai potrivite utilaje, adaptate cerintelor Dvs.