Drujba Husqvarna 550 XP® Mark II

Husqvarna 550 XP® Mark II este o drujbă profesională destinată operatorilor din exploatările forestiere, care vine cu un design nou şi soluţii inovative pentru o funcţionare eficientă şi convenabilă. Acest motoferăstrău este echipat cu un motor X-Torq® care furnizează putere suplimentară atunci când este necesar, consum redus de carburant cu până la 20% şi emisii de noxe reduse cu până la 75%. O altă funcţie inovatoare este RevBoost™, care asigură o viteză mare a lanţului tăietor pentru o curăţire eficientă a crengilor.

Drujba Husqvarna 550XP Mark II are o cilindree de 50,1 cm³ şi o putere de 3 kW / 4 CP. Viteza lanţului la turaţie maximă este de 19,6 m/s, iar greutatea drujbei (fără echipament de tăiere) este de 5,3 kg. Tipul de pompă de ulei este debit reglabil, iar dimensiunea recomandată a şinei de ghidaj este de 18 in / 45 cm. Pasul este de .325″.

Husqvarna 550 XP® Mark II este o drujbă puternică şi eficientă, concepută pentru a satisface nevoile operatorilor profesionişti din industria forestieră. Această drujbă are caracteristici inovatoare care o fac să fie o alegere excelentă pentru cei care doresc o drujbă puternică şi uşor de manevrat.

Motoferăstrăul (drujba) de 50 CC este o unealtă puternică, rezistentă și ușor de manevrat, care are o performanță remarcabilă și o capacitate excelentă de tăiere. Husqvarna 550 XP® Mark II este un model de drujbă destinat operatorilor profesioniști din exploatările forestiere, fiind ideal pentru lucrări de doborâre a copacilor cu dimensiuni mici și medii, curățării crengilor și pentru activitățile solicitante de îngrijire a arborilor.

Cu un design nou și o serie de caracteristici inovatoare, acest motoferăstrău asigură o funcționare eficientă, fiabilă și confortabilă. Husqvarna 550 XP® Mark II vine echipat cu un motor puternic de 50 CC, care furnizează putere suplimentară atunci când este necesar, un consum redus de carburant cu până la 20% și emisii de noxe reduse cu până la 75%. De asemenea, acesta dispune de funcția RevBoost™, care asigură o viteză mare a lanțului tăietor pentru o curățare eficientă a crengilor.

Motoferăstrăul Husqvarna 550 XP® Mark II are un design ergonomic, ușor de manevrat și dispune de o serie de caracteristici de siguranță, cum ar fi sistemul de frânare a lanțului și capacul de protecție a lanțului. De asemenea, drujba este prevăzută cu o pompă de ulei cu debit reglabil și o dimensiune recomandată a șinei de ghidaj de 18 in / 45 cm. În concluzie, Husqvarna 550 XP® Mark II este o drujbă puternică, eficientă și fiabilă, care poate fi folosită cu încredere de către operatorii profesioniști din industria forestieră.

0 Comentarii