Ghid de Utilizare a unei Drujbe (VIDEO)

Acest ghid se adreseaza atât începătorilor, care nu sunt familiarizați cu folosirea unei drujbe, dar și experților în tăiatul cu motoferăstrăul.

 

Indiferent de marcă, motoferastraul este o unealtă foarte utilă, cu ajutorul căruia poți face lucruri mărețe, cu efort aproape nul. Dar, în același timp, trebuie să fii conștient de pericolele la care te expui în timpul folosirii lui, în special dacă nu respecți câteva reguli de bază.

Video-ul ce urmează este un ghid de utilizare pentru drujbe Husqvarna, dar recomandărle și instrucțiunile expuse în el sunt valabile pentru toate mărcile de drujbe (Stihl, Dolmar etc), inclusiv marcile de drujbe ieftine (made in China).

Ce informații esențiale vei afla în acest film:

  • → Ce echipament de protecție trebuie să porți când lucrezi cu o drujbă.
  • → 3 lucruri esențiale pe care să le iei cu tine când mergi la doborât în pădure, ce îți pot salva viața în cazul unui accident.
  • → Care este raportul bun de ulei de amestec și benzină.
  • → Cum se ascute corect lanțul drujbei.
  • → Cum să dobori un copac asemeni unui lucrător forestier profesionist, alegând tu direcția și locul unde va cădea trunchiul.
  • → și multe alte secrete, pe care nu le găsești în manualele de utilizare…

 

 

Respectând recomandările din acest ghid de utilizare, vei reduce riscurile de a te accidenta și vei evita vizitele nedorite la service, nervii şi cheltuielile prilejuite de reparatiile ce nu se încadrează în garanţiile oferite de producători.

Aştept comentariile tale legate de recomandările făcute în acest articol. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rog să ni le transmiți, scriindu-le mai jos.

Related Posts:

Chiar trebuie să-ţi cumperi o lopată pentru zăpadă?

Iarnă înseamnă zăpadă. Şi zăpadă înseamnă să dai cu lopata....

9,5 MOTIVE SĂ ALEGI O MOTOCOASĂ HUSQVARNA

ŞI SĂ NU TE MAI ROGI DE NIMENI PENTRU COSITUL...

Care drujbă este mai bună: Stihl sau Husqvarna ?

Recomandări pentru alegerea unei drujbe bune !   Citind acest...