9,5 MOTIVE SĂ ALEGI O MOTOCOASĂ HUSQVARNA

ŞI SĂ NU TE MAI ROGI DE NIMENI PENTRU COSITUL DIN VARA ASTA!

Deţii mai multe hectare de păşune, ce trebuie cosite de două ori pe an? Ai animale şi trebuie să le asiguri fân pentru iarnă? Primeşti bani de la APIA şi trebuie să defrişezi şi să cureţi păşunea? Terenul tău nu este plat sau este în pantă şi nu poţi intra cu tractorul să-l coseşti?

E timpul să eviţi să mai munceşti din greu şi să-ţi distrugi sănătatea. Există alternative la vechea coasă, iar în occident, oamenii nu mai folosesc de mult coasele la întreţinerea păşunilor sau pentru obţinerea fânului la animale.

Cum să economiseşti 150 lei pe zi şi să-ţi faci treaba singur?

Am întrebat oamenii care vin în magazin nostru, cât costă să angajezi un om pentru cosit şi ce randament are. Din răspunsurile lor, am aflat că tariful este aproximativ 150 lei pe zi, plus mâncare şi băutură, iar un om poate  cosi pe zi, o suprafaţă de 25 pâna la maxim 50 de ari.

Cosaşii buni sunt ocupaţi şi au mult de lucru vara, aşa că cea mai mare problemă este să găseşti oameni serioşi, care să vină la muncă la timp şi să nu tragă chiulul.

Îţi prezint o unealtă cu care îţi poţi face singur treaba, când doreşti şi, chiar mai bine decât cu vechea coasă. Nu trebuie să mai umbli să angajezi meseriaşi  şi nu mai este necesar să te rogi de nimeni să vină să te ajute.

Se poate cosi chiar şi un hectar pe zi, cu efort minim?

Ştiu că sună prea frumos, dar dă-mi voie să-ţi explic.

O motounealtă este astfel proiectată încât să reducă la minimum efortul depus de utilizator, în timpul folosirii ei. Greutatea aparatului este susţinută de tot corpul. Braţele şi spatele nu mai obosesc pentru că efortul de a tăia iarba este redus. Iarba este tăiată uşor, datorită motorului ce învârte cuţitul cu o turaţie foarte mare.

Folosirea unei motocoase se învaţă în câteva zile, mult mai repede decât cositul tradiţional. Iar cheltuiala cu benzina este de cinci ori mai mică decât plata unui cosaş, în timp ce suprafaţa cosită este de două ori mai mare.

9,5 motive pentru care merită să alegi o motocoasă Husqvarna

  1. 1.  Au motoare puternice, de 2,2 şi 2,7 cai putere. Indiferent de sarcina la care o vei folosi, motounealta va avea suficentă putere pentru a face faţă cu brio solicitărilor.
  2. 2.  Sunt proiectate special pentru a reduce oboseala, mai ales în zilele în care suprafaţa ce trebuie cosită este mare şi lucrul se prelungeşte.
  3. 3.  Modelul nou de ham, ce susţine unealta, distribuie uniform greutatea pe umeri şi pe şolduri, reducând oboseala ce apare după o perioadă mai lungă de lucru.
  4. 4.  Amortizoarele de vibraţii au fost proiectate să reducă la minimum vibraţiile din mânere, evitând astfel apariţia senzaţiilor neplăcute, ce se fac simţite în cazul altor motounelte, după o utilizare prelungită.
  5. 5.  Lungimea tijei şi angrenajul unghiular au fost proiectate astfel încât dispozitivul de tăiere să fie paralel cu solul. În plus, mânerul este reglabil şi astfel se poate adopta o poziţie naturală în timpul lucrului, iar spatele şi mâinile nu mai obosesc.
  6. 6.  Supraînălţarea mânerului face uşor cositul ierbii în zonele cu pante mai accentuate.
  7. 7.  Motorul porneşte uşor, chiar şi începătorii nu trebuie să se teamă că vor avea probleme cu pornirea uneltei.
  8. 8.  Consumul redus cu peste 20{a9303593061dd716ca925869f218e5e7502115dee8b101b7d73c4363710653c1} faţă de generaţia anterioară de motoare, iar noxele emise în atmosferă diminuate cu 75{a9303593061dd716ca925869f218e5e7502115dee8b101b7d73c4363710653c1}.
  9. 9.  Husqvarna 535 R şi 545 R au cel mai bun raport pret/putere de pe piată. Comparând preţurile la produsele similare (Stihl FS 130 şi Stihl FS 260), vei observa că motouneltele Husqvarna sunt cele mai bune oferte existente pe piaţa din România.
  10. 9,5 Pentru că vei avea cea mai tare motocoasă din sat

Ce pierzi dacă nu profiţi de oferta din această primăvară de la Husqvarna?

û      Nu vei beneficia de pachetul cu accesorii gratuite, în valoare de peste 200 lei, ce urmează să le primeşti pe baza cuponului de reduceri din plic.

û      Nu vei avea posibilitatea să-ţi planifici dupa bunul tău plac activităţile agricole, ci va trebui să te adaptezi la programul altora.

û      Nu vei scăpa de stresul găsirii de oameni serioşi, pe care să-i tocmeşti pentru lucru. Şi chiar dacă îţi vor veni la lucru la timp şi nu vor trage chiulul, nu vei scăpa de stresul de a le asigura transportul, mâncarea şi băutura.

DE CE merită să investeşti acum?

Haide  să facem câteva socoteli: să  presupunem că deţii trei hectare, pe care trebuie să le coseşti de două ori anul acesta.

Dacă angajezii un om să facă munca asta, considerând că este meseriaş bun şi coseşte cam 50 de ari pe zi, va trebui să-l tocmeşti pentru 12 zile. Calculând că-ţi cere 150 lei pentru ziua de lucru, plus mâncare şi băutură de aproximativ 10 lei pe zi, rezultă:

160 lei / zi X 12 zile = 1920 lei

Deci, să angajezi pe cineva pentru cositul de anul acesta, te va costa aproape 2000 lei. În această sumă nu intră operaţii de curăţare a arboretului şi defrişarea păşunilor, care sunt alţi bani.

Ce ofertă specială avem pentru motocoasele Husqvarna 535 R şi Husqvarna 545 Rx?

În această primăvară oferim SUPERAVANTAJE la aceste motounelte Husqvarna.

bullet cel mai bun preţ de pe piaţă comparativ cu celelalte modele ale concurenţei, din aceeaşi gamă de puteri şi caracteristici;

Tabel comparativ Husqvarna vs. Stihl

Husqvarna 535 R

Putere: 2.2 CP,
Capacitate: 34,6 cm³

2.499 lei

Stihl FS 130

Putere: 1.9 CP,
Capacitate: 36,3 cm³

3.190 lei

Husqvarna 545 RX

Putere: 2.8 CP,
Capacitate: 45,7 cm³

3.049 lei

Stihl FS 260

Putere: 2.7 CP,
Capacitate: 41,6 cm³

3.490 lei

 

bullet vei primi pe loc, GRATUIT, la alegere, produse în valoare de 200 lei, respectiv 250 lei, în momentul achiziţionării uneia din cele două motocoase.

bullet posibilitatea cumpărării în rate. Chiar dacă nu ai toată suma de bani disponibilă, poţi cumpăra în rate, FĂRĂ DOBANDĂ, pe 3 sau 6 luni, prin cardul de credit de la BCR (valabil doar pentru livrările directe, din magazin).

bullet garanţia satisfacţiei. Ştim că suma de bani nu este mică şi de aceea vrem să fii sigur că unealta pe care o iei, este potrivită pentru sarcinile la care urmează să o foloseşti. De aceea, venim acasă la tine şi punem la lucru motocoasa, să te convingi cât de uşor se lucrează cu ea şi cât de bine taie brazdele de fân (valabil doar pentru programări în judeţul Cluj).

0 Comentarii